Filtros : "Colli, Célia" "Indexado no Scopus" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: British Journal of Nutrition. Unidades: FM, FMVZ, FCF, FSP

    Subjects: GORDURAS NA DIETA, FERRO, ABSORÇÃO DE ALIMENTOS, ADIPOSIDADE

    PrivadoAcesso à fonteAcesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      LOBO, Alexandre Rodrigues et al. Increased adiposity by feeding growing rats a high-fat diet results in iron decompartmentalisation. British Journal of Nutrition, v. 123, n. 10, p. 1094-1108, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1017/S0007114519002320. Acesso em: 09 maio 2024.
    • APA

      Lobo, A. R., Gaievski, E. H. S., Mesquita, C. H. de, Carli, E. de, Teixeira, P. D. S., Pereira, R. M. R., et al. (2020). Increased adiposity by feeding growing rats a high-fat diet results in iron decompartmentalisation. British Journal of Nutrition, 123( 10), 1094-1108. doi:10.1017/S0007114519002320
    • NLM

      Lobo AR, Gaievski EHS, Mesquita CH de, Carli E de, Teixeira PDS, Pereira RMR, Borelli P, Sá LRM de, Colli C. Increased adiposity by feeding growing rats a high-fat diet results in iron decompartmentalisation [Internet]. British Journal of Nutrition. 2020 ; 123( 10): 1094-1108.[citado 2024 maio 09 ] Available from: https://doi.org/10.1017/S0007114519002320
    • Vancouver

      Lobo AR, Gaievski EHS, Mesquita CH de, Carli E de, Teixeira PDS, Pereira RMR, Borelli P, Sá LRM de, Colli C. Increased adiposity by feeding growing rats a high-fat diet results in iron decompartmentalisation [Internet]. British Journal of Nutrition. 2020 ; 123( 10): 1094-1108.[citado 2024 maio 09 ] Available from: https://doi.org/10.1017/S0007114519002320
  • Source: Food Chemistry. Unidades: EACH, FMVZ, FCF

    Subjects: MINERAIS NA DIETA, FÍGADO, TUBÉRCULOS

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      COCATO, Maria Lucia et al. Effects of a moderate iron overload and its interaction with yacon flour, and/or phytate, in the diet on liver antioxidant enzymes and hepatocyte apoptosis in rats. Food Chemistry, v. 285, p. 171-179, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2019.01.142. Acesso em: 09 maio 2024.
    • APA

      Cocato, M. L., Lobo, A. R., Azevedo-Martins, A. K., Mancini-Filho, J., Sá, L. R. M. de, & Colli, C. (2019). Effects of a moderate iron overload and its interaction with yacon flour, and/or phytate, in the diet on liver antioxidant enzymes and hepatocyte apoptosis in rats. Food Chemistry, 285, 171-179. doi:10.1016/j.foodchem.2019.01.142
    • NLM

      Cocato ML, Lobo AR, Azevedo-Martins AK, Mancini-Filho J, Sá LRM de, Colli C. Effects of a moderate iron overload and its interaction with yacon flour, and/or phytate, in the diet on liver antioxidant enzymes and hepatocyte apoptosis in rats [Internet]. Food Chemistry. 2019 ; 285 171-179.[citado 2024 maio 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2019.01.142
    • Vancouver

      Cocato ML, Lobo AR, Azevedo-Martins AK, Mancini-Filho J, Sá LRM de, Colli C. Effects of a moderate iron overload and its interaction with yacon flour, and/or phytate, in the diet on liver antioxidant enzymes and hepatocyte apoptosis in rats [Internet]. Food Chemistry. 2019 ; 285 171-179.[citado 2024 maio 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2019.01.142
  • Source: Nutrition. Unidades: FCF, ICB

    Subjects: DIETOTERAPIA, ÓLEOS DE PEIXE, ABSORÇÃO DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      LOBO, Alexandre Rodrigues et al. Effects of dietary lipid composition and inulin-type fructans on mineral bioavailability in growing rats. Nutrition, v. 25, n. 2, p. 216-225, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.nut.2008.08.002. Acesso em: 09 maio 2024.
    • APA

      Lobo, A. R., Mancini-Filho, J., Alvares, E. P., Cocato, M. L., & Colli, C. (2009). Effects of dietary lipid composition and inulin-type fructans on mineral bioavailability in growing rats. Nutrition, 25( 2), 216-225. doi:10.1016/j.nut.2008.08.002
    • NLM

      Lobo AR, Mancini-Filho J, Alvares EP, Cocato ML, Colli C. Effects of dietary lipid composition and inulin-type fructans on mineral bioavailability in growing rats [Internet]. Nutrition. 2009 ; 25( 2): 216-225.[citado 2024 maio 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.nut.2008.08.002
    • Vancouver

      Lobo AR, Mancini-Filho J, Alvares EP, Cocato ML, Colli C. Effects of dietary lipid composition and inulin-type fructans on mineral bioavailability in growing rats [Internet]. Nutrition. 2009 ; 25( 2): 216-225.[citado 2024 maio 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.nut.2008.08.002
  • Source: Nutrition Research. Unidade: FCF

    Subjects: CÁLCIO, MAGNÉSIO, NUTRIÇÃO, DIETA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      LOBO, Alexandre Rodrigues e COLLI, Célia e FILISETTI, Tullia Maria Clara Caterina. Fructooligosaccharides improve bone mass and biomechanical properties in rats. Nutrition Research, v. 26, n. 8, p. 413-420, 2006Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.nutres.2006.06.019. Acesso em: 09 maio 2024.
    • APA

      Lobo, A. R., Colli, C., & Filisetti, T. M. C. C. (2006). Fructooligosaccharides improve bone mass and biomechanical properties in rats. Nutrition Research, 26( 8), 413-420. doi:10.1016/j.nutres.2006.06.019
    • NLM

      Lobo AR, Colli C, Filisetti TMCC. Fructooligosaccharides improve bone mass and biomechanical properties in rats [Internet]. Nutrition Research. 2006 ; 26( 8): 413-420.[citado 2024 maio 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.nutres.2006.06.019
    • Vancouver

      Lobo AR, Colli C, Filisetti TMCC. Fructooligosaccharides improve bone mass and biomechanical properties in rats [Internet]. Nutrition Research. 2006 ; 26( 8): 413-420.[citado 2024 maio 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.nutres.2006.06.019
  • Source: Food Chemistry. Unidade: FCF

    Subjects: FERRO, NUTRIÇÃO DA CRIANÇA

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      NOGUEIRA, Cristiane de Souza e COLLI, Célia e AMANCIO, Olga Maria Silverio. Infant formula iron dialysability related to other nutrients. Food Chemistry, v. 90, n. 4, p. 779-783, 2005Tradução . . Acesso em: 09 maio 2024.
    • APA

      Nogueira, C. de S., Colli, C., & Amancio, O. M. S. (2005). Infant formula iron dialysability related to other nutrients. Food Chemistry, 90( 4), 779-783.
    • NLM

      Nogueira C de S, Colli C, Amancio OMS. Infant formula iron dialysability related to other nutrients. Food Chemistry. 2005 ; 90( 4): 779-783.[citado 2024 maio 09 ]
    • Vancouver

      Nogueira C de S, Colli C, Amancio OMS. Infant formula iron dialysability related to other nutrients. Food Chemistry. 2005 ; 90( 4): 779-783.[citado 2024 maio 09 ]

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024